Om Tottbacken/ Peak Performance Mountain House

Tottbacken är ett av Åres finaste och mest genomtänkta lägenhetsboenden. Härifrån har ni nära till allt, bara tio meter från dörren är ni mitt i Åres skidsystem och vill ni promenera ner till byn tar det bara några minuter via gångvägen som börjar på sjösidan av Tott Hotell, tänk på att det kan vara halt. 

Namnet Peak Performance Mountain House kommer från det framgångsrika sportmodeföretagetsom grundades i Åre 1986 och som även har viss verksamhet i huset www.peakperformance.com

Portkod
Vid husets tre ingångar finns porttelefoner där man antingen anger kortkoden eller trycker på respektive lägenhetsknapp för att komma i kontakt med den man vill besöka. Porttelefonen sitter i anslutning till köket där man svarar och sedan öppnar med hjälp av knapp nr 1 och släpper in gästen. Koderna får ni på mail ca tre dagar före ankomst.

Observera att den vita dosan som sitter innanför entrédörren inte hör till porttelefonen utan är ett inbrottslarm som ej bör röras av annan än fastighetsskötaren.  

Brandvarnare/brandfilt/brandsläckare 
Brandvarnare, brandfilt och brandsläckare finns i lägenheten. Brandsläckaren är förvarad i hallen vid ytterdörren. Brandfilt hänger på en krok bredvid spishällen i köket.  
Vid brand ring 112. Försök sedan släcka branden. Vid fara för människoliv utrym genast huset.  
Om brandvarnaren tjuter utan att det brinner, vädra ut röken. Brandvarnaren är ej kopplad till SOS Alarm utan hörs bara lokalt i lägenheten.   
 
Konferensrum
Förutom lägenheterna rymmer Tottbacken även ett konferensrum som är fullt utrustat för professionella möten. Konferensrummet förbokas genom Åre Travel.
 
Sopor
Sopor slängs i soprummet som ligger till höger när ni kliver ut genom garageporten. En lägenhetsnyckel behövs för att komma in. Soprummet är utrustat för källsortering och Åre Kommun är Sveriges första Svanenmärkta kommun

Inför avresan
Lägenheten lämnas senast klockan 10
Ta ner sopor och tomglas till soprummet och sortera dessa
Plocka i disken i diskmaskinen och sätt igång den
Lämna tillbaka samtliga utkvitterade nycklar till Mood Manager, kontakta oss för att komma överens om tid.

Lägenheterna är utformade för att vara funktionella för skidåkare och ge ro och avkoppling för alla gäster. All utrustning är noga utvald och förhoppningsvis ska även den mest matlagningsintresserade hitta det som behövs för goda måltider. Om ni saknar något i lägenheten, eller om något verkar felaktigt eller trasigt, är vi tacksamma om ni meddelar oss så att vi kan åtgärda problemet.