Gästinformation

Moderna kodlås - istället för reception

Vi använder kodlås istället för nycklar till entrédörr och lägenhet, vilket gör att du slipper vänta i kö vid någon reception. Detta passar de flesta, men kanske inte alla. Vill du att vi kommer och möter upp dig ber vi att du  föranmäler detta i det formulär som skickas till er. 
Koder sänds till er (såvida er betalning är gjord) via mail 2 dagar innan och sms 1 dag innan ankomst. Har du inte fått koder så hör av er till oss booking@aretravel.se

GDPR
Vi på Åre Travel väljer att vara helt transparenta när det gäller vad och hur dina uppgifter sparas och används, samt varför.

Läs mer här

Incheckning


Information om incheckning kommer med din bokningsbekräftelse och igen några dagar före er ankomst. Det går bra att checka in när ni vill efter angiven tid eftersom du har koder till din dörr. 
 

Har du önskemål om avvikande tider kan det ibland gå att ordna - det beror när tidigare gäster kommer/ reser. Eftersom det innebär extra personalinsats tar vi betalt för denna service. 

Priser och förfrågan 
 

Utcheckning 
 

Tid för utcheckning hittar du i din bekräftelse eller i ankomstinformationen. Har ni  önskemål om avvikande tider kan det ev. ordnas. Eftersom det innebär extra personalinsats tar vi betalt för denna service  
Priser och förfrågan
När ni lämnar tänk på att disken ska vara diskad, sänglinnet bortplockat från sängarna och soporna utburna till sopkärl. Sen utcheckning eller bristfällig städning kan leda till efterdebitering. Vi erbjuder slutstäd, se nedan:

Slutstädoch sänglinne


Ni väljer själv om ni vill ta med sänglinne själv och städa er lägenhet, eller om ni vill hyra in/köpa detta av oss. Boka upp i god tid för att garantera att ni får den hjälp ni behöver. 
 

Utbud och priser

Parkering


Det är ont om parkeringsplatser i Åre. 

Det finns 1 garanterad parkering per lägenhet att hyra. Dessa måste bokas upp i förväg (helst 2 dagar).  Vänta inte för länge, det finns risk för att platserna tar slut
 Utbud och priser

Adress och vägbeskrivning

På er bokningsbekräftelse under bokningsinformationstår adressen till ert boende. Den skickas också på mail och sms flera dagar innan ankomst. 


Var noga med att ert telefonnummer stämmer på er bokningsinformation så att ni får rätt information. 

Så här tar du dig till Åre

Bokningsregler och ordningsregler

Här kan du läsa våra boknings- och ordningsregler, allt för din och grannarnas säkerhet och trivsel. 

LÄS HÄR 

Åre Travel - mobil reception


Åre Travel är förmedlare på plats i Åre och vi är här för att hjälpa till  för att ni ska få det bra under er vistelse. Den fina lägenhet du bokat har bästa tänkbara läge, och är utrustad med allt man behöver för en bra resa. Kontakta oss gärna om det är något du undrar över eller behöver hjälp med, ex. frågor om Åre by, snöläge och aktiviteter. Vi har ingen fast reception, utan är ute bland våra boenden. Får du problem så hör av dig, vi är oftast nere hos er på 10 minuter.

booking@aretravel.se eller +4664788488